Mor & datter design er blevet til Bojessalg – hvorfor?

Mor & datter design

Fra Nisser til Hatte? Vores Rejse som Mor og Datter Design

Vi begyndte for mange år siden med at lave nisser, men en dag fik min mor og moster en skør idé: de foreslog, at vi skulle begynde at lave hatte. Jeg var flyttet vestpå og frøs om ørerne, så selvom jeg ikke var helt solgt på idéen i starten, hoppede jeg med om bord. I dag har vi mange års erfaring med at designe hatte, og vi er kendt som ‘mor og datter design’.

Vores Vej til Opmærksomhed

Vi blev spurgt, om vi ville deltage i friskolens julemarked i Fjaltring samt til Open By Night, og det blev en stor succes. Det var her, folk for alvor fik øjnene op for vores design. Efterfølgende blev vi inviteret til at udstille vores produkter på flere forskellige steder, og vores rejse som udstillere tog for alvor fart.

Markeder og Udstillinger Hvor Vi Har Vist Vores Design Frem

Fra Mor og Datter Design til Bojessalg En Udvikling

Fra Mor og Datter Design til Bojessalg En Udvikling?

Det hele begyndte som en sjov idé mellem min mor og mig, hvor vi designede sammen som ‘mor og datter’. Men med tiden voksede vores sortiment, og vi begyndte at tilbyde mange flere produkter end blot vores oprindelige designs. Det blev hurtigt klart, at der var brug for et nyt navn, som kunne favne hele vores udvikling. Derfor ændrede jeg navnet til Bojessalg, som det hedder i dag, hvor jeg driver det som et enkeltmandsfirma.

Nyt navn, samme skønne hatte?

Vi har skiftet navn fra Mor og Datter Design til Bojessalg, men vores passion for stilfulde og unikke hatte er præcis den samme. Hos os finder du stadig de hatte, du kender og elsker – håndplukkede for deres kvalitet, komfort og design.
Selvom vi har fået et nyt navn, fortsætter vi med at give dig den samme personlige service og fantastiske udvalg.
Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din nye favorit hat!

Se Vores Skønne Hatte Her

Book en tid og prøv vores hatte i butikken

Vi inviterer dig til at besøge vores fysiske butik og prøve vores fantastiske udvalg af hatte. For at sikre, at vi har tid til at give dig den bedst mulige service, bedes du kontakte os for at aftale en tid. Sammen finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Kontakt os i dag, og glæd dig til en personlig og hyggelig shoppingoplevelse!

Se Her Alle Vores Produkter Som Vi har Fået Ind I Vores Sortiment

Indkøbskurv
Scroll to Top